Comité WKO Buurt 7
Voor een goed werkende warmte en koude installatie op Passewaaij buurt 7 Tiel

Dit kan het comité niet alleen daarvoor heeft ze de steun nodig van huishoudens die aangesloten zijn op de WKO, die gezamenlijk een Bewonerscollectief vormen.Bewonerscollectief

Om aan te sluiten bij het bewonerscollectief WKO Buurt 7 Passewaaij vul dan de onderstaande velden in, accepteer de algemene voorwaarden en druk op Verzenden.
Naam:
Straat:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.
Door een storing werkt het verzenden alleen als er een mailprogramma gekoppeld is aan je webbrowser. Is dit niet het geval, stuur dan een mail zoals hieronder is aangegeven.

Algemene voorwaarden (06-09-2020):
Met het verzenden van je gegevens geef je het Comité WKO Buurt 7 het mandaat om namens jou te spreken en te handelen met betrekking tot de wijkverwarming Passewaaij Buurt 7 te Tiel.
Ook geef je het Comité WKO Buurt 7 toestemming om je naam en adres te gebruiken voor de noodzakelijke activiteiten met Eteck en de Gemeente Tiel.

Wij zullen je gegevens vertrouwelijk behandelen en niet aan derden verstrekken zonder vooraf overleg en uitdrukkelijke toestemming.

Op jouw verzoek via comite-wko@passewaaij7.nl zullen we je gegevens op ieder gewenst moment verwijderen, waarmee ook je mandaat komt te vervallen.

Inleiding:
Naar aanleiding van de vele problemen met de collectieve WKO verwarming van Eteck in Passewaaij buurt 7 die al jaren spelen en de weigering van Eteck om met individuele of kleine groepjes bewoners in gesprek te gaan, is er begin dit jaar via een huis aan huis flyer in buurt 7 een oproep gedaan om medewerking te verlenen aan een WKO stichting of vereniging.

Een aantal bewoners heeft op de oproep gereageerd en een Comité WKO buurt 7 gevormd, als voorloper op een mogelijke stichting of vereniging.

Je kan je nu aanmelden om deze te steunen.
Dit kan door het bovenstaand aanmeldformulier in te vullen.

Je kan ook een mail sturen naar inschrijven_bewonerscollectief@passewaaij7.nl met de tekst:

Ik sluit me aan bij het bewonerscollectief WKO Buurt 7 Passewaaij en accepteer de algemene voorwaarden (06-09-2020).

Onder vermelding van je naam en adres.

Welke vorm het ook gaat worden, de organisatie zal zich inzetten voor een goed functionerend collectief warmte/koude systeem in buurt 7, met eerlijke tarieven en een goede service en wil een constructieve gesprekspartner zijn voor Eteck en de gemeente Tiel.

De reeds gestarte afzonderlijke acties van een buurtbewonersgroep richting Eteck en de gemeente Tiel zoals gesprekken met de gemeente en Eteck over de vele problemen met de collectieve systemen, de slechte service en communicatie van en door Eteck en het bezwaar tegen de tariefverhoging die door Eteck in 2020 onterecht is doorgevoerd, zijn door dit comité overgenomen.

Anderhalve maand na het actief benaderen van de buurtbewoners hebben meer dan de helft van de 287 huishoudens hun mandaat gegeven.
Hoe meer huishoudens hun mandaat geven hoe sterker het comité staat.Deze pagina is met zorg samengesteld door het Comité WKO Buurt 7, mochten er toch onvolkomenheden op deze pagina staan, wilt u dan met hun contact opnemen. De beheerder van www.passewaaij7.nl is hiervoor niet verantwoordelijk.